MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Midden-Delfland in Beeld 2015

1 maart 2016. Zoals gebruikelijk heb ik ook dit jaar weer een selectie gemaakt van mijn vele foto's die ik bij evenementen of gewoon onderweg maakte. Zij geven een indruk van het gevarieerde Midden-Delfland gebied en de omgeving. De fotoalbums kunnen op alle media worden bekeken, zoals PC/Mac, tablet en smartphone. 

Bijzondere evenementen waren dit jaar onder andere Boerol, de laatste Cult Royale, het Varend Corso en het Nazomerfeest. Bovendien kreeg de aanleg van de snelweg A4 tussen Delft en Schiedam zijn afronding met de opening ervan in december. Mijn jaarlijkse zogenaamde 'beste' foto's staan weer in drie categorieën: activiteiten, landschap en natuur voor iedereen te bekijken. Klik op een plaatje hieronder om de bijbehorende fotopresentatie te starten. Ook de albums van vorige jaren zijn beschikbaar. Veel plezier! Henk Groenendaal. Zie ook het colofon voor gebruik van de foto's.

Activiteiten

Landschap

Natuur

Activiteiten

2009

2010

2011

2012

2013

2014

Landschap

2009

2010

2011

2012

2013

2014

Midden-Delfland moet je beleven

Het beleven van Midden-Delfland kan ook thuis op de bank op de website beleef.middendelfland.net. Er zijn wandel- en fiets- en vaarroutes in en om het Midden-Delfland gebied die virtueel beleefd kunnen worden. Daarnaast kun je een eigen route intekenen langs de mooiste plekken, en die route vervolgens virtueel beleven. Ook individuele locaties kunnen worden bekeken. Een keuze uit diverse categorieën is mogelijk en er is een zoekscherm. Geniet er van!

Midden-Delfland in Beeld

02 januari 2024