MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

De Zomer speelt in Midden-Delfland - Cultuuragenda

17 juni 2016. Met deze titel presenteren cultuurorganisaties in Midden-Delfland zich met een gezamenlijke cultuuragenda. De lancering van de website met deze informatie vond plaats op 17 juni in het Bezoekerscentrum Midden-Delfland op Buitenplaats Op Hodenpijl. Onder de noemer De Zomer speelt in Midden-Delfland is er een uitnodigend programma voor bewoners en bezoekers, voor jong en oud.

De gezamenlijke organisaties zijn blij, en ook wel een beetje trots, dat het is gelukt om het uitgebreide kunst- en cultuuraanbod van Midden-Delfland overzichtelijk te presenteren in een gezamenlijke cultuuragenda.

We hebben het allemaal in Midden-Delfland!

Muziek, theater, beeldende kunst en poëzie… Midden-Delfland biedt het allemaal. Van de Midden-Delfland Dagen tot Montmartre, van Boerol tot het Open Monumenten Weekeinde…. Deze zomer is er elke week wel iets te doen in Midden-Delfland! Zie ook: www.middendelfland.nl/cultuuragenda.

Laat je verrassen en klik op deze link.

De zomer speelt in Midden-Delfland - 17 juni 2016
De lancering van de cultuuragenda werd gevierd met een bescheiden, zomers getint feestje bij het Bezoekerscentrum Midden-Delfland.

De zomer speelt in Midden-Delfland
Een zomers optreden tijdens het Boerol festival.

18 juni 2016