MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Halloween in Maasland - zaterdag 29 oktober 2016

24 oktober 2016. Op zaterdag 29 oktober is er weer een echte Halloween route door Maasland. Na het succes van vorig jaar, maken we er dit jaar er een nog groter feest van.

Wat is er te doen?

Naast de huizenroute, waar enthousiaste inwoners zich voor hebben aangemeld, zijn er door de vrijwilligers nog extra activiteiten toegevoegd. Durf jij het spookhuis te betreden in het oude gemeentehuis? Bij de Singelhof staat een Heksenkring opgesteld, zoek de stromannen bij de Grote Kerk. En vergeet niet de Commandeurskade aan te doen want daar is Walking dead Lane. Natuurlijk zijn er voor de allerkleinsten speciale activiteiten in de Kluishof. Maar let op want misschien kom je op de route wel een van de spookruiters tegen met paard en wagen! De groenteboer is ook van de partij , het demoteam van Life komt spookdansen en bij de Scouting zijn er voor de kinderen spelletjes te doen!

De route

De start van de route is om 19.00 uur vanaf huis. Kinderen moeten de route lopen onder eigen begeleiding van iemand van 16 jaar of ouder. Het is natuurlijk wel erg leuk als de kinderen (en volwassenen trouwens ook) verkleed komen. Tijdens de wandeling kunnen kinderen aanbellen bij de huizen waar een speciaal aanplakbiljet op raam/of deur zit. De Halloweenroute zelf duurt tot 21.00 uur. Ben je klaar met de route dan is er een feestelijke afsluiting op het Pynasplein want daar zijn nog leuke activiteiten voor de kinderen. Buiten dat je spelletjes kan doen kun je ook lekker marshmallows roosteren én om het extra gezellig te maken is er live muziek aanwezig. Voor de kinderen die klaar zijn met de route staat iets lekkers klaar, aangeboden door de sponsors.

Halloween Maasland - 29 oktober 2016

Hopelijk zien wij jullie op zaterdag 29 oktober! Voor meer informatie kun je terecht op onze website: www.halloweenin.wixsite.com/maasland of Facebookpagina: Hier staat ook de route. Halloween in Maasland wordt je aangeboden door de initiatiefnemers: Chantal Buijnink, Miranda Stolk, Annique van der Zande, Susanne van Buuren, Corinne Noordermeer en Wendie Voorduin. En wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Midden-Delfland en alle sponsors van Halloween in Maasland die wij natuurlijk ontzettend bedanken dat Maasland weer een feest rijker is!

Halloween Maasland - 29 oktober 2016

Bron: Persbericht 24 oktober 2016

25 oktober 2016